Vertel Coach - de Vertelcompany
15002
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15002,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

De VertelCoach

De VertelCoach helpt je met meer gemak te spreken in het openbaar en de voorbereiding op een presentatie . Ons uitgangspunt is dat hoe natuurlijker jij je verhaal vertelt, hoe overtuigender het overkomt. Sta je voor een groep collega’s of in een volle zaal met de spots op je, je verhaal goed weten te brengen is altijd een uitdaging. 

Waarom kan je aan de eettafel een prachtig verhaal vertellen maar als je op een podium staat je anders gaat praten, slides, aantekeningen, kaartjes en allerlei andere hulpmiddelen nodig hebt en je je zenuwen nauwelijks in bedwang hebt? Naar die ‘waarom’ gaat de VertelCoach met jou naar op zoek. En dan gaan we samen kijken hoe dat verschil kleiner kunnen maken en hoe jij moeiteloos jouw verhaal kan overbrengen op je publiek.

De Vertelcoach 1 op 1

Wil je beter en spontaner presenteren of heb je een specifieke presentatie waar je je op wil voorbereiden? Dan kan de VertelCoach je bij elk onderdeel van het proces ondersteunen. Vaak kan er in korte tijd al verschil door je worden gemaakt. Wij stellen als basis een sessie van een dagdeel voor. We kunnen daarna bepalen of er nog behoefte is aan verdere support.

De Vertelcoach Team Sessie

Voor teams van 2 tot 4 personen. Een sessie met meerdere mensen brengt een hele andere dynamiek. Je hebt namelijk steeds publiek en krijgt inspiratie van anderen. Een mooi leerproces voor ieder team. We adviseren hier minimaal 1 dag voor te nemen. Een alternatief is eerst een individuele sessie van een dagdeel gevolgd door een teamsessie.

De Vertelcoach Business sessie

De focus van deze sessie ligt op het verhaal. We nemen in deze sessie het verhaal en de boodschap onder handen. Of het nou gaat om een businessplan presentatie bij de bank of investeerders, de Board, een bedrijfspresentatie, of een salespitch we zorgen er samen voor dat je alles uit je verhaal en je sprekers haalt.

Spoedhulp bij presenteren!

Wil je vlak voor je presentatie nog advies of een steun in de rug omdat je weet dat je verhaal nog wat scherper en beter moet? Maar heb je geen tijd voor een uitgebreide sessie en is het kort dag? De VertelCoach helpt je in een korte en krachtige sessie je verhaal nog beter te brengen.Dit kan live of online via Skype of Hangouts. Ook op het laatste moment!

Interesse in de vertel coach?